Avräkning

Hej alla medlemmar!

Imorgon kommer kvartalsavin med slutavräkning på vatten/värme/snöröjning. Fr o m nu  kommer avierna vara betalning till vårat bankgiro (bg) 5209-3630. (Verifiera detta i er internetbank vid betalning). Det går att betala till pg (32 82 34-0) ett tag till.

Vi lagade den eländiga vattenläckan i dec -22 och från maj -22 hann det försvinna närmare 2000 m3 vatten (runt 350-400 liter/timme). Dessa 2000 m3 vatten får vi dela på. Det var mycket tråkigt att vi inte hann hitta läckaget snabbare MEN nu är det åtgärdat och det är så skönt!!!

Summeringen från slutavräkningen är 50/50, hälften får betala, hälften får tillbaka. För mig som kassör är det som det skall vara. Då är budgeten på dessa poster bra.

Posten ”OBU” som är er avräkning skall vara betald innan sista augusti (om ni har en skuld).

Om ni undrar över något som gäller kommande kvartalsräkning, maila mig kassor@bakbordet.se.

Ha en fortsatt varm och fin midsommar!

//Erkki